Pages

26 Temmuz 2012 Perşembe

Egzama Doğal Yolu


Eğer egzama affetmez kaşıntı varsa, kesinlikle istiyorum ve yardım gerekir. Egzama koşulu ile, over-the-counter tipi tedaviler ve reçeteli ürünler genellikle norm vardır. Bu ürünlerin etkinliği çalışmıyor olabilir ya da, ancak bu kez bir sürü bir sürü daha etkili olduğu gibi, doğal yollar ve yöntemler hakkında unutmayın. Neyse ki, bu durum mücadele için pek çok yolu vardır ve aşağıda bunun için 5 büyük önleyici ve kaliteli yolu vardır.

Doğru batırın - Egzama # 1 Önlemek için Doğal Yolu

Doğru banyo ve duş gelecek flare-up önlemek için büyük bir ölçüdür. Doktorların çoğu kısa banyo ve duş alarak öneririz. Sıcak su, sıcak veya soğuk önerilir değil, ve banyo köpüğü veya kokulu maddelerin kullanımının yanı tavsiye edilmez. Bu durumun Sufferers kokulu temizleyiciler kaçınmalı ve ayrıca şampuan, klimalar ve sabunlar gibi seviyorum. Doğal ve organik ürünler kullanmak için harika yerdir. Hemen bir banyo veya duş sonrasında, her zaman çok ihtiyaç duyduğu nemi korumaya yardımcı olmak için cilde uygulanan alerjik olmayan losyon ve krem ​​ya da bir çeşit kullanın.

Egzama # 2 Önlemek için Doğal Yolu - Su Bol

Anılan banyo ve duş ya da doğru yerde kullanmanız olanlara fayda sağlar. Büyük şey, en iyi yaptıkları için losyon ve kremler yararlanmak olduğunu. Ince dışından nemlendiren, fakat ne içinde çok yaklaşık üzere. Bunun için en iyi ve tek yolu bol su içmektir. Sadece yine de sağlıklı olduğunu, ancak bir dereceye kadar bunu vücudunuzun susuz kalır çünkü cildinizi sağlıklı tutmaya yardımcı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text