Pages

27 Temmuz 2012 Cuma

Egzamayı Önlemenin Yolları


Egzama Itch # 3 Önlemek için Doğal Yolu - Yulaf Hamamları alın

Yukarıda bir banyo ve duş yararlarını açıklar. İşte kaşıntı için düzenli banyo eklenti yulaf ezmesi için hafif bir alternatiftir. Yulaf ezmesi kaşıntı sakin görünüyor ve egzama hastalarının baş etmenize yardımcı olur. Orada bir yulaf ezmesi banyo ürünü elde etmek için birçok yer vardır, ancak birçok insan kendi karışımı yapmak. Bir süpermarketten bile yulaf yapacağız. Temelde bir tam banyo için 2 veya 3 bardak ekleyebilirsiniz; birçoğu bu kaşıntı yardımcı oluyor söylüyorlar.

Diyet # 4 ile Egzama Önlemek için Doğal Yolu - Sen Yediklerimizi izle

Onlar size ne yemek olduğunu söylüyor, bu yüzden egzama ile yardımcı olmak için ne yemek izleyebilirsiniz. Bazıları için bunlar gıda alerjisi ile ilgili bazı türüne sahip olabilir, bu tedavi prosedürü ile bazı sorunlar olabilir.

Genellikle egzama hastalarının bir parlama-up tetikleyebilir ve bazıları çoğu sağlıklı besin öğeleri olan bazı besinler olabilir. Örneğin, bazı meyveler gibi erken yaşlanma gibi şeyler için çok yararlı, ama bu aynı meyveler böyle numaralı seribaşı olarak ya da değil ne bağlı olarak, egzama sorunların bir nedeni olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text