Pages

17 Ağustos 2012 Cuma

Egzama Belirtileri ve Faktörleri Nelerdir

Egzama belirtileri nelerdir?

Egzama cilt durumu gibi çeşitli belirti ve bulgular, neden olabilir:

- Kırmızı renkli yamalar kahverengi-gri
- Çatlak, pullu veya kalınlaşmış deri
- Geceleri kötüleşir Kaşıntı
- Üzerinde kabuk ve sızdırmayacak çizik olabilir Yükseltilmiş, küçük tümsekler
- Kazıma cilt ham ve duyarlı hale gelmesine neden olabilir

Diz arkasında ayak bilekleri, yüz, ayak, boyun, üst göğüs ve bilek egzama neden yamalar genellikle meydana vücudun alanlarından bazılarıdır. Göz çevresindeki deri, göz kapakları gibi, aynı zamanda da egzama etkilenen alabilirsiniz. Kızarıklık ve göz çevresinde şişlik çizilmeye neden olabilir.


Egzama cilt durumu beş yaşında gibi genç çocuklar etkileyebilir ve bu cilt durumu erişkinlik ve hatta daha uzun kadar sürebilir. Zaman zaman, egzama giderek yoğun olabilir ve hatta hatta belli bir süre, birkaç yıl geriler yapabilirsiniz.

Kaşıntı şiddetli olabilir ve döküntü çizilmeye bile itchier ve daha inflamasyona neden yapabilirsiniz. Cildin bariyer kırılırsa, o zaman bakteriler, özellikle Staphylococcus aureus, onlar için mükemmel bir zemin ıslahı deri, etkileyebilir. Bu kaşıntı ve kaşıma döngüsünü kırmak için oldukça zor olabilir.

Hangi faktörler egzama kötüleştirebilir?

Genellikle, Staphylococcus aureus bakteriler egzama cilt durumu muzdarip insanların cildi etkiler. Cilde cilt bariyeri sonları ve sıvı sızar sonra, bu Stafilokok bakterileri daha kötü olmak egzama belirtileri neden olan bir hızla çoğalmaya neden olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text