Pages

22 Ekim 2012 Pazartesi

İktidarsızlığa Karşı E Vitamini

Bu tür penis gibi Periferik sinirler, sinirlerin korunması ve sinir sinyal artırmak için hareket E vitamini ve omega 6 gibi çeşitli yağlı maddeler (içinde kaplanmıştır. Bu da ya da yeterli E vitamini aldığınızdan emin olmak erkekler için gerekliliğinin altını çizmektedir diyetler veya takviyesi.

İktidarsızlık

E vitamini sildenafil gibi PDE-5 inhibitörleri ile benzer bir şekilde hareket ederek, doğrudan iktidarsızlık ve cinsel işlev bozukluğu tedavisi mümkün olabilir. Aralık 2010 yılında BJU Uluslararası cinsel ürünler yayınlanan bir çalışma sırasında, araştırmacılar E vitamini takviyesi penis dokularında nitrik oksit üretimini artırdığını buldular. Nitrik oksit kan dokuları tıkamak ve ereksiyon oluşmasına neden izin, penis kan damarlarının genişlemesi uyaran bir enzim olduğunu. Nitrik oksit üretimini arttırarak, E vitamini potansiyel olarak fonksiyon bozukluğu ve erkek iktidarsızlık için doğal bir tedavi olarak kullanılabilir. Uzak güvenli ve sildenafil daha az toksik, E vitamini ayrıca sildenafil kalp ve tansiyon komplikasyonları olabilir genel kardiyovasküler sağlığı üzerinde faydalı bir etkiye sahip olacaktır.


Penis Cilt Sağlığı ve Vitamin E İyi Kaynak

E vitamini, özellikle penis, sünnet derisi ve vücut üzerinde, cilt dokularının önemli bir bileşenidir. E vitamini sadece bir antioksidan olarak çalışmıyor - bu esneklik, nemlendirme, güç ve cildin gençlik etkilemektedir. Araştırmalar E vitamini de hücre iyileşmesini hızlandırır ve yara izi azalttığını göstermektedir. Penis pürüzlendirilmelidir cilt onların ince hassasiyeti kaybetme sinirler yol açabilir Bu faktörler, önemlidir. Penis Kaba, kuru cilt yeteri kadar yağ, (http://www.blogsayar.com/2012/10/cinsel-urunlerin-odeme-secenekleri.html) inflamatuar cilt hastalıkları, kırık cilt ve yara izi kullanarak değil, çünkü dehidrasyon, yetersiz beslenme nedeniyle oluşabilir. E vitamini uygulaması için tercih edilen yöntem doğrudan bir fayda ortaya çıkabilir penis derisi (sağlık profesyonelleri man1 Man Petrol öneririz) içine E vitamini doğrudan emme izin veren bir topikal krem ​​gibidir. E vitamini bu faktörlerin hepsi için etkili bir besin olduğu, ve her ikisi de bir ağız ek olarak ve bir yerel E vitamini krem ​​olarak da kullanılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text