Pages

15 Ekim 2012 Pazartesi

Depresyon Giderici Bitkiler

Hayıt ağacı Orta Asya ve güney Avrupa'ya özgüdür ve yalnızca meyve (kuru) kullanıldığı güzel narin küçük çiçekleri vardır. Günlük doz depresyon dağıtmak yardımcı olmak için tek bir 300 ila 600 mg tablet / kapsül her gün. Hayatının bu kez yaşamaya değer olduğunu, bunu sensiz bırakmayacaksın.



Kantaron Bitkisinin Kullanımı
Geldik şimdi kantaron otunun (Kanser uyarısı) nasıl ve ne şekilde kullanmanız gerektiğine! Bu bitkiyi en faydalı şekilde kullanmak için şu yönergeleri izlemeniz gerekmektedir:
Kantaronun kullanım şekli; bitkinin yaprakları ve çiçekleri kullanılmaktadır.
Mesela çiçekleri güneş almayan bir yerde kurutup, güzel bir bitki çayı hazırlayabilirsiniz.
Küveti sıcak su ile doldurup, kantaron otunu suyun içerisine uygun miktarda ekleyerek cildinizdeki problemlere karşı harika bir bakım yapabilirsiniz.
Mavi kantaron kozmetik yapımında da kullanılmaktadır. Ayrıca hamile bayanların ve çocukların kullanmaması gerekmektedir.


Hormonların dengesi vardır ve biz oluştuğunu ne sıklıkta biliyorsanız Karahindiba, bahçesinde evet o pis otlar karaciğer yardım sunabilir! Bu züppe bitki parçaları üstleri, yaprakları ve kökleri vardır. Önerilen doz biri 1.000 ila 3.000 mg tablet / gün başına kapsül ya da çay yapmak ve günde 2 ila 3 güzel bardak içilir karıştırabilirsiniz. Hiç karahindiba Menopoz için mükemmel bir Bitkisel Tedavi olacağını düşündün mü?

Ginkgo (biloba) bir olması gerekir zaman hayatının sonraki aşamaya bir kadın geçişler. Bu özellikle ot, kan dolaşımını beyin fonksiyonları iyileştirmek ve vücut hücrelerinde oksijenleme faydalıdır. Ayrıca depresyon, yorgunluk ve hafıza sorunları ile yardımcı olabilir. Önerilen doz tablet / kapsül günde bir 1000 mg dır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text