Pages

31 Temmuz 2012 Salı

Bebeklerde Görülen Deri Hastalığı


Bebeğinizi beşikten kap varsa, kolaylıkla yapabileceğiniz en iyi beşiği kap tedavisi için bu makalede kontrol ve etkili olması sağlanır. Biz bu konuyu daha derin defterleri Ama önce, biz ilk tanımı ve nedenleri keşfetmek gerekir.

Genellikle 3 aylık yaşta bebek ve bebeklerde görülen bir deri hastalığıdır. Genellikle bebeğin derisi pul pul etkiler, sarımsı yağlı ve kabuklu döküntüler ile karakterize edilir. Bu durum etkilenen vücudun diğer bölümlerine koltukaltı, kulakları ve boynu vardır. Bebeğiniz aniden bu durumu ortaya çıkarsa, ciddi değildir ve bulaşıcı değildir, çünkü, merak etmeyin. Sonunda gün veya birkaç hafta içinde kaybolur. Ama çocuklar, ergenler ve erişkinlerde beşik kap geliştirmek örnekleri vardır. Hastalığın bu yetişkin versiyonu seboreik dermatit olarak da bilinir.

Hastalığın temel nedeni hala bilinmemektedir ama uzmanlar bir önemli nedeni bebeğin yağ bezlerinin aşırı aktivitesi olduğunu söylüyor. Bu bezin üzerinde faaliyet bebeğin vücut henüz anne rahmi dışında ortamlara alışık olmadığı bir bebek doğduğu zaman, oluyor hormonal bir değişiklik olduğu gerçeği olmasıdır. Bu hormonal dengesizliklere neden olur, ancak bebeğin vücudu tamamen dış çevreye adapte olarak kısa sürede, beşik kap kendi üzerine gidecek çünkü endişelenmenize gerek yok. Bazı doktorlar bu durumun mantar enfeksiyonu bir tür olduğunu söylüyorlar. Bu bazen anne sadece onun doğum sonrası aldığı antibiyotik atfedilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text