Pages

25 Temmuz 2012 Çarşamba

Steroidler ve Bitkisel Maddeler


Egzama türü belirlendikten sonra, bu Egzama için herhangi bir krem ​​denemeden önce doktor tavsiyesi almak daha iyidir. Durumu olumsuz yapabilirsiniz yan etkiler oluşturabilecek birçok krem ​​bulunmaktadır. Birçok derileri de kremi her türlü denemeden önce anlaşılması gerekir alerji yatkındır.

Bitkisel maddeler:

Son zamanlarda, bitkisel maddeler daha iyi bir seçenektir egzama için krem ​​kullanılır. Bu tür kremler ana özelliği, herhangi bir yan etkileri arınmış olması. Yaygın olarak kullanılan maddeler Papatya, kortizon ve özleri yaygın krem ​​üretimi ve bu biraz zaman alabilir ama çok hastada iyi sonuç alabilirsiniz kullanılır licorice.Plants vardır. Hastalar için genel bir uygulama talimat cilt halen ıslak olduğunda banyosu sonra krem ​​kullanmaktır. Bu, cildin tamamen hidrate tutmada yardımcı aynı zamanda hızlı krem ​​absorbe edecektir.

Steroidler:

Krem başka bir halk kullanılan madde steroidler vardır. Steroidler bazı beklenen sonuçlar olarak kanıtlanmıştır egzema için merhem ve krem ​​yapımında kullanılmak üzere onaylanmıştır. Steroid daha uzun bir süre boyunca insan vücudunda şiddetli bir etkisi olduğu bilinmektedir Bununla birlikte, bu tür kremler yan etkileri arınmış değildir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text