Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Tırnaklarda Egzama Olur mu ?

Hemen hemen tüm kronik fiziksel / ruhsal hastalıkların nedeni sadece bizim gerçek doğal insan diyet ve yaşam tarzı bir sapma. Bu kadar basit!

Örneğin, bir aslan, bir etobur, Et yerine sebze ve meyve diyet beslenme hayal. Bunu hasta ve muhtemelen erken doğru ölmeyi beklersiniz? Aynı bizim gibi insanlar için de geçerlidir. Işlenmiş gıda yiyin, toksik kozmetik koymak ve kötü sağlık ve hastalık bekliyoruz.

: Özel bir sırada

    Paleo Diet (ben ham versiyonu, ama ana paleo diyet pişirilir ya da hafif pişirilmiş)
    Probiyotikler (Gerçek Himalaya Tuzu ile fermente edilmiş sebze - Gerçek Himalaya Tuzu hindistan cevizi suyu ve bir tutam karıştırılarak ücretsiz ve etkili, ya da probiyotik kapsüller)
    D Vitamini için, mümkünse, her gün güneşlenme 1-2 veya 3 saat (iyi cildinizin pembe dönüm bir kez güneşin çıkmak. Bu cildinizin rengine bağlıdır)
    Üropati
    Detoks karaciğer Kahve lavman
    Diğer sağlıklı yaşam alışkanlıkları (örneğin uyku erken - Günlük önce 23:00 (ideal 10:00 öncesi), minimize stres, egzersiz)
    Potansiyel olarak toksik diş dolguları, fissür örtücüler, daimi hizmetli (diş "somut" ile yerine sabitlenir) çıkarılması
    Ben% 100 doğal sabun, şampuan, klimalar, nemlendiriciler için doğal yağlar (hindistan cevizi, avokado, badem yağı kullanmak günlük yaşamın (cildin% 99.9 veya daha fazla, saç, güzellik, piyasada parfüm ürünlerinin zararlı toksinlerin kanıtlanmıştır) toksin maruziyeti en aza indirmek vs)

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text