Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Egzama Nasıl Başlar

Dermatit basit tanımına cilt iltihabıdır. Birçok kişi egzema ile eşanlamlı olarak dermatit düşünüyoruz ama bu aslında doğru değildir. Sedef hastalığı, sebore, hatta cilt kanseri de dahil olmak üzere - Hemen hemen herhangi bir döküntü bu tanım dayalı bir dermatit gibi düşünülebilir. Saçlı deride görülen her döküntü dermatit değildir.

Ben deri pek çok farklı türde rastlamak ve saç ve kafa derisi problemleri ile çalıştığım süre içinde dermatit nedenleri var.

Nasıl Dermatit alabilirim?

Irritan kontakt dermatit çamaşır suyu gibi güçlü kimyasallar ile birkaç kişi sonra alevlenmek olabilir. Daha yaygın, sık ıslak çalışma veya şampuan gibi hafif kimyasallar ile çalışarak yavaş yavaş gelişir.

Allerjik kontakt dermatit şampuanlar ya da renkler gibi bir madde ile sadece birkaç kişi sonra hızla gelişebilir. Alerji geliştirmek için veya bazen yıllar hatta aylar sürebilir. Eğer alerjiniz sonra, yaşam için alerjik olduğunuzu ve kariyerinizde daha önce herhangi bir sorun yaşamadım olsa bile bu, herhangi bir zamanda gerçekleşebilir.

Senin şampuan veya ev temizleyicileri gibi - alerjik kontakt dermatit, iyi şeyler de evde kullanmak şeyler olabilir iş alerjiniz olabilir. Eğer salonda bir şey alerjik hale gelirse yüzden de hayatının tüm yönlerini etkileyebilir.

Nasıl sizin yaşadığınıza dermatit hangi form söyleyebilir?

Kontakt Dermatit kimyasal aşırı işlem görmüş bir kafa derisi etkileyebilen bir durumdur. Ayrıca sabun parfüm alerjisi neden olabilir, toz veya sıvı çamaşır yıkama, vb bir nem ya da ıslaklık tarafından tanınmaktadır, bunu yapmak saçlı deride congeals sıkı hissediyorum yerine ağlayan bir egzama gibi. Daha sonra yerine bir kepek durum gibi, pul başlayacaktır.

Akut dermatit kabarcıklar vardır;

Sub-akut dermatit ölçeklendirme ve kabuklanma vardır.

Kronik dermatit likenifikasyon vardır. Likenifikasyon sürekli ovuşturdu veya çizilmiş cildin kalınlaşması ve sertleşmesi ve deri daha sonra kösele gibi olur.

Eğer ciddi dermatit durum muzdarip kadar talihsiz iseniz, bir dermatolog ya da yerel doktor tavsiye aramak gerekir. 1 distile su bardağı veya eşit parçaya seyreltilmiş soğuk süt ve su bir çözüm için tuz 1 tatlı kaşığı - hafif bir formu varsa, ancak aynı zamanda çok seyreltik tuz çözeltisi ile yıkanan saç derisi tarafından koşulu kendinizi tedavi edebilirsiniz.

Genellikle, dermatit döküntü öyküsü ve görünümünü dayalı, yani klinik olarak teşhis edilir. Mümkünse, dermatitin kesin tipi tanımlanmış, ancak bazen dermatit türleri arasındaki farkı söylemek güçtür. Dermatit türü netleştirmeye yardımcı olduğu yapılan çok az sayıda test vardır.

Ana tedaviler

Türü biliniyorsa dermatit iyi bir klinikte tedavi edilir. Ancak, kesin dermatit türü bilinen bile semptomları iyileştirmek için alınabilecek önlemler vardır.

    Kuru cilt durumu dış tabakasında çatlak, cildin engelleyen bariyer fonksiyonunu neden olarak cilt, nemli tutmak önemlidir.
    Topikal ilaçlar veya antihistaminikler ile kaşıntı ve tırmalama azaltmaya çalışın.
    Gibi sert deterjanlar, çamaşır suyu, ya da parfüm gibi tahrişe neden kurutma maddeler kullanmaktan kaçının.
    Onlar ilgili gibi görünüyor olsalar bile iyi diğer döküntüleri, özellikle mantar enfeksiyonları, tedavi etmek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text