Pages

30 Ekim 2012 Salı

Tantra Nedir ve Ne Değildir?

Tantra hayatta insanların memnuniyetini sağlamak için binlerce yıldır kullanılmaktadır. Bu cinsel tatmin içerir. Tantrik seks ipuçları ile, herhangi bir adam orgazm üfleme ortağı vermek değil sadece mümkün değil, aynı zamanda uzun ömürlü ve cinsel zevk yüksek bir düzeyde olan orgazm. Tantrik seks ipuçları genellikle büyük cinsel performans ve memnuniyeti sağlayan seks yönelik yeni bir yaklaşım için bir adamın rehber olmasıdır. İşte cinsel ilişki için Tantrik ipuçları yararlarından bazıları şunlardır.

Sitemiz tamamen alışveriş formatındadır. Sisteme üye olarak istediğiniz erotik ürün ya da ürünleri sepetinize atıyorsunuz ve çeşitli ödeme seçenekleri ile bu ürünlerin sahibi oluyorsunuz. Yapmanız gereken şey işte bu kadar kolay!
Ödeme seçenekleri nelerdir?
Kredi Kartı
Havale/EFT
Kapıda Ödeme
Satın aldığınız ürünler nasıl gönderilir?

Tantra belirlenmesi ve bir insanın doğuştan gelen duygusal maneviyat uyararak ilgili. Bu ilkelerin uygulama sayesinde, bir o önce bastırıldı kendini parçaları bulmak mümkün olacak sayede cinsel farkındalık yeni bir bölge içine girebilir. Genellikle fiziksel cinsel memnuniyeti odaklı diğer seks ipuçları aksine sadece Tantra onun beden ve ruh için bir adamın bağlantısını vurgular, çünkü bu esas olarak. Bu nedenle, cinsel tatmin için Tantrik teknikleri ile, bir adam şimdiye kadar yatak söz konusu olduğunda onun cinsel performansını artırmak mümkün. Bu cinsel farkındalık da yatakta daha uzun ömürlü bir adam yardımcı büyük olabilir ve böylece Tantrik seks ipuçları Erken boşalma önlemek için etkili araçlar yapmak olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text