Pages

24 Temmuz 2012 Salı

Egzamada Kullanılan İlaçlar


Egzama uzun bir süre yardım almak için cildinizi enflamasyona açık olması nedeni anlamak gerekir. Rezonans homeopati, gelişmiş biyoteknoloji ve ayurveda bitkisel ilaçlar hızlı, kaşıntı, kabuklanma gibi egzama belirtileri giderici kabuklanma ve sızıntı, sizin lezyonların iyileşmesi ve cildin dokusunu geri yüklemek için doğal anti-inflamatuar ve anti-oksidan özellikleri olan maddeler kullanarak ve vücudumuzun çalışması görünüm, düzgün cilt rejenerasyonu için potentised besin sunmak aşırı duyarlı olmak ve uzun süreli rahatlama vererek durdurmak için bağışıklık sistemini alma ..

Sık kullanılan ilaçlardan bazıları

Cilt-H kuru ECZemease formülü biyo-resonans homeopatik ve kapsamlı Ayurveda ürünün benzersiz bir formüldür.

Cilt-F Islak ECZemease formülü rezonans, Homeopatik Ayurveda ve gelişmiş Biyoteknoloji ürünleri, harika bir kombinasyonudur. Bu kit özellikle ıslak egzama durumlar için çalışmak üzere tasarlanmıştır.

T27 cilt liquescence deri fonksiyonları ve rejenerasyonu için potentised besinleri sağlar. Dolayısıyla bu ürün cilt içindeki tüm fonksiyonları ve fizyolojik süreçleri dengelemek için şart olduğunu, normale yeniden kurulduğunda bu yüzden.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text