Pages

15 Haziran 2012 Cuma

Egzama Başlangıcı

Birincisi ve en önemlisi, onlar kazımak için dürtüsüne karşı deneyin gerektiğini onlara etkilemeye çalıştı. Kazıma, sadece daha kötü yapacaktır. Güçlü tırmalama çok ciddi olabilir enfeksiyona neden olabilir. Buna ek olarak, çizilmeye döküntü daha koyu ve daha belirgin görünmesini sağlayabilirsiniz. Egzama döküntü onların yüz, eller ve boyun bulunuyorsa bu çocuğunuz için önemli olabilir. Döküntü vücut görünür bir alanda ise pek çok çocuk kendini bilincindeyiz.

Birçok egzama hastaları için, evcil hayvan ve hayvan tüyü sorunlara neden ve deriyi tahriş edebilir. Çocuğunuzun egzama bunlar tarafından ağırlaştırılmış ise, onların arkadaşları hayvanları ile yakın teması önlemek için bunları söylüyorum. Eğer bir evcil hayvan almayı düşünüyorsanız eğer Ve tabii ki, biraz araştırma yapmak ve hiddet ücretsiz bir evcil hayvan seçmek.

Günlük nemlendirici hakkında onlarla konuşun. Kuru cilt de sorunu şiddetlendirir. Doktorunuz belirli bir nemlendirici krem ​​tavsiye varsa, o kullanmalısınız. Aksi takdirde, eczacı konuşun veya kendi araştırma yapmak ve sizin için uygun bir nemlendirici seçin.

Kısa bir banyo veya duş alın ve yumuşak ve hiçbir kokuları içeren iyi bir nemlendirici sabun kullanın. Sabun eklenen bazı parfümler hassas cildi tahriş edebilir. Ve kuruturken, pat egzama bir havlu ile iyice ovalayın asla alanlarda kuru etkiledi.

Eğer yemek yemek farkında olun. Bazı gıdalar egzama alevlenmelere neden olabilir. Ciddi bir salgın riskini azaltmak için kaçınılmalıdır gıda bilin.

Çocuğunuzla birlikte yukarıda egzama ile ilgili konularda tartışarak, bunları daha kolay hastalık ile başa çıkmak için yardımcı olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sample text

Sample Text