Pages

25 Haziran 2012 Pazartesi

Egzama Nasıl Başlar

Dermatit basit tanımına cilt iltihabıdır. Birçok kişi egzema ile eşanlamlı olarak dermatit düşünüyoruz ama bu aslında doğru değildir. Sedef hastalığı, sebore, hatta cilt kanseri de dahil olmak üzere - Hemen hemen herhangi bir döküntü bu tanım dayalı bir dermatit gibi düşünülebilir. Saçlı deride görülen her döküntü dermatit değildir.

Ben deri pek çok farklı türde rastlamak ve saç ve kafa derisi problemleri ile çalıştığım süre içinde dermatit nedenleri var.

Nasıl Dermatit alabilirim?

Irritan kontakt dermatit çamaşır suyu gibi güçlü kimyasallar ile birkaç kişi sonra alevlenmek olabilir. Daha yaygın, sık ıslak çalışma veya şampuan gibi hafif kimyasallar ile çalışarak yavaş yavaş gelişir.

Allerjik kontakt dermatit şampuanlar ya da renkler gibi bir madde ile sadece birkaç kişi sonra hızla gelişebilir. Alerji geliştirmek için veya bazen yıllar hatta aylar sürebilir. Eğer alerjiniz sonra, yaşam için alerjik olduğunuzu ve kariyerinizde daha önce herhangi bir sorun yaşamadım olsa bile bu, herhangi bir zamanda gerçekleşebilir.

Senin şampuan veya ev temizleyicileri gibi - alerjik kontakt dermatit, iyi şeyler de evde kullanmak şeyler olabilir iş alerjiniz olabilir. Eğer salonda bir şey alerjik hale gelirse yüzden de hayatının tüm yönlerini etkileyebilir.

Nasıl sizin yaşadığınıza dermatit hangi form söyleyebilir?

Kontakt Dermatit kimyasal aşırı işlem görmüş bir kafa derisi etkileyebilen bir durumdur. Ayrıca sabun parfüm alerjisi neden olabilir, toz veya sıvı çamaşır yıkama, vb bir nem ya da ıslaklık tarafından tanınmaktadır, bunu yapmak saçlı deride congeals sıkı hissediyorum yerine ağlayan bir egzama gibi. Daha sonra yerine bir kepek durum gibi, pul başlayacaktır.

Akut dermatit kabarcıklar vardır;

Sub-akut dermatit ölçeklendirme ve kabuklanma vardır.

Kronik dermatit likenifikasyon vardır. Likenifikasyon sürekli ovuşturdu veya çizilmiş cildin kalınlaşması ve sertleşmesi ve deri daha sonra kösele gibi olur.

Eğer ciddi dermatit durum muzdarip kadar talihsiz iseniz, bir dermatolog ya da yerel doktor tavsiye aramak gerekir. 1 distile su bardağı veya eşit parçaya seyreltilmiş soğuk süt ve su bir çözüm için tuz 1 tatlı kaşığı - hafif bir formu varsa, ancak aynı zamanda çok seyreltik tuz çözeltisi ile yıkanan saç derisi tarafından koşulu kendinizi tedavi edebilirsiniz.

Genellikle, dermatit döküntü öyküsü ve görünümünü dayalı, yani klinik olarak teşhis edilir. Mümkünse, dermatitin kesin tipi tanımlanmış, ancak bazen dermatit türleri arasındaki farkı söylemek güçtür. Dermatit türü netleştirmeye yardımcı olduğu yapılan çok az sayıda test vardır.

Ana tedaviler

Türü biliniyorsa dermatit iyi bir klinikte tedavi edilir. Ancak, kesin dermatit türü bilinen bile semptomları iyileştirmek için alınabilecek önlemler vardır.

    Kuru cilt durumu dış tabakasında çatlak, cildin engelleyen bariyer fonksiyonunu neden olarak cilt, nemli tutmak önemlidir.
    Topikal ilaçlar veya antihistaminikler ile kaşıntı ve tırmalama azaltmaya çalışın.
    Gibi sert deterjanlar, çamaşır suyu, ya da parfüm gibi tahrişe neden kurutma maddeler kullanmaktan kaçının.
    Onlar ilgili gibi görünüyor olsalar bile iyi diğer döküntüleri, özellikle mantar enfeksiyonları, tedavi etmek.

Tırnaklarda Egzama Olur mu ?

Hemen hemen tüm kronik fiziksel / ruhsal hastalıkların nedeni sadece bizim gerçek doğal insan diyet ve yaşam tarzı bir sapma. Bu kadar basit!

Örneğin, bir aslan, bir etobur, Et yerine sebze ve meyve diyet beslenme hayal. Bunu hasta ve muhtemelen erken doğru ölmeyi beklersiniz? Aynı bizim gibi insanlar için de geçerlidir. Işlenmiş gıda yiyin, toksik kozmetik koymak ve kötü sağlık ve hastalık bekliyoruz.

: Özel bir sırada

    Paleo Diet (ben ham versiyonu, ama ana paleo diyet pişirilir ya da hafif pişirilmiş)
    Probiyotikler (Gerçek Himalaya Tuzu ile fermente edilmiş sebze - Gerçek Himalaya Tuzu hindistan cevizi suyu ve bir tutam karıştırılarak ücretsiz ve etkili, ya da probiyotik kapsüller)
    D Vitamini için, mümkünse, her gün güneşlenme 1-2 veya 3 saat (iyi cildinizin pembe dönüm bir kez güneşin çıkmak. Bu cildinizin rengine bağlıdır)
    Üropati
    Detoks karaciğer Kahve lavman
    Diğer sağlıklı yaşam alışkanlıkları (örneğin uyku erken - Günlük önce 23:00 (ideal 10:00 öncesi), minimize stres, egzersiz)
    Potansiyel olarak toksik diş dolguları, fissür örtücüler, daimi hizmetli (diş "somut" ile yerine sabitlenir) çıkarılması
    Ben% 100 doğal sabun, şampuan, klimalar, nemlendiriciler için doğal yağlar (hindistan cevizi, avokado, badem yağı kullanmak günlük yaşamın (cildin% 99.9 veya daha fazla, saç, güzellik, piyasada parfüm ürünlerinin zararlı toksinlerin kanıtlanmıştır) toksin maruziyeti en aza indirmek vs)

15 Haziran 2012 Cuma

Egzamadan Kurtulmak İçin İpuçları

Egzama ortadan kaldırmak için ipuçları:
1. Alkol azaltın ya da yok
2. sigara ortadan kaldırın
3. Doymuş yağ ortadan kaldırın
4.Tuz alımını azaltın
5.. Rafine şeker tüketimini azaltın
6. Taze hava bir çok Breathe
7. Beyaz un alımı kaçının
8. (Daha sonra detoksifikasyon bölümüne bakınız) toksin ve zararlı organizmaların kurtulun
9. Taze sebze ve taze pişmiş gıda (onlar egzama hastaları için iyi bir derece asidik değil, çünkü domates kaçının) yiyin.
10. Psyllium kabuğu bu konuda iyi bir temizleyicidir.
11. Hormon dengesizliği için kendinizi sınayın
12. Kendinizi yenilemek için meyve ve sebze suları içmek ve besin takviye
13. Temizlik amaçlı Organik ve bitkisel Çay İçme
14. Organik ürün geçiş
15. Ayurvedik ilaçlar da yararlı bir seçenek olabilir.
16. Lütfen egzama tetikleyen yiyeceklerden sakının. Bir tıp doktoru veya bir dermatolog size yiyecek tetikler (egzama nedenleri ile ilgili bölümüne bakınız) belirlenmesine yardımcı olabilir
17. Kırmızı et azaltın
18. Sağlıksız atıştırmalıklar ve gece geç akşam yemekleri kaçının
19. Monosodyum glutamat ya da MSG sahip yiyeceklerden kaçının
20.Son olarak, sizin egzama tersine çevirmek için olumlu bir tutum ile mutlu yeme. Depresif olabilir veya egzama diyet size herhangi bir şekilde kısıtlama olduğunu düşünmeyin.

Egzamalara Doğal Çözümler

Egzama bebeklerde, çocuklarda ve yetişkinlerde görünür etkiler ve ne de vücudun herhangi bir bölümü ile sınırlı olabilir, yani egzema vücudun herhangi bir bölümünü etkileyebilir. Hastalık yanaklar, alınlarına, ön kol, kafa derisi, bacak ve boyun üzerinde kırmızı kaşıntılı lekeler şeklinde çocuklarda ve yetişkinlerde kendini gösterir. 15 yaş 5 arasında, ama aynı zamanda kişinin tüm ömrü boyunca bir on-off olarak tekrarlayabilir bir ömür boyu koşulu olarak kalır - Egzama bebeklik döneminde (egzama bebeklerde bölümüne bakınız) görünebilir.

Burada iyi haber "Egzama tedavi edilebilir" olmasıdır. Tetikleyiciler en aza indirmek için yaşam tarzı değiştirme en etkili olduğu; sağlıklı bir beslenme planı (bu daha iyi diyetler ile ilgili bölümünde belirtildiği gibi) ve de iyi bir mücadele olmasına rağmen. Düzenli olarak nemlendirici reaksiyonu önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca egzama olanlara aşırı terleme ve ısınma durumlardan kaçınmalısınız. Hastalığı nedeniyle cilt üzerinde aşırı kaşıntı varsa, soğuk kompres inflamasyon ve kaşıntı hissi azaltmak için büyük ölçüde yardımcı olabilir. Gevşek giysiler kaşıntıya neden olur tahrişi önlemek için giyilmelidir. Aynı giyilmeden önce sabunla kıyafet yıkayın. Bu da hastalığı tetikler gibi stresli alıyorum kaçının. Eğer yaşam tarzı değişiklikleri etkili hastalıkla mücadelede yardımcı değil çünkü ani ve patlayıcı alevlenme yaşayan kişiler, bir dermatolog başvurmalısınız, tıbbi durdurma ve yardım gerekli ve vazgeçilmez hale gelebilir.

Hamilelerde Egzama

Dünya nüfusunun% 20 - Egzama% 10 etkileyen bir cilt hastalığıdır. Birisi egzama tarafından rahatsızlık olduğunda deri, kırmızı, kaşıntılı ve pul pul olur. , Kırmızı pul pul ve kaşıntılı deri, fiziksel veya çevre irritanlara skins 'inflamatuvar yanıtın bir sonucudur. Hastalığı ile ilgili bir aile geçmişi var ise özellikle Herkes egzama kapabilirsiniz.

Normalde cilt enfeksiyonu ve hastalığına karşı bireyleri korumak için bir engel görür. Cilt tetikleyiciler olarak bilinen, iç çevre ve dış tahriş edici maddelere aşırı duyarlı hale geldiğinde olumsuz bir immün yanıt neden olan bir egzama reaksiyonu sonuçları. Enfeksiyonu yer alır hemen sonra, lapa lapa, kırmızı ve kaşıntılı get cilt lekeleri. Bazen bu yamaları sıvılar dışarı sızmak. Egzamayı iyileştirir, alan kalınlaşmış alır ve enfeksiyon oluştu noktada kösele gibi bir görünüm yayar. Bu süreç, likenifikasyon olarak bilinir. Egzama sabunlar, meyve, yemek, hayvan tüyü ve virüslere karşı alerjik reaksiyonları tetikleyen olabilir. Stres gibi zihinsel faktörler, yorgunluk vb egzama tetikleyebilir.

Egzama Başlangıcı

Birincisi ve en önemlisi, onlar kazımak için dürtüsüne karşı deneyin gerektiğini onlara etkilemeye çalıştı. Kazıma, sadece daha kötü yapacaktır. Güçlü tırmalama çok ciddi olabilir enfeksiyona neden olabilir. Buna ek olarak, çizilmeye döküntü daha koyu ve daha belirgin görünmesini sağlayabilirsiniz. Egzama döküntü onların yüz, eller ve boyun bulunuyorsa bu çocuğunuz için önemli olabilir. Döküntü vücut görünür bir alanda ise pek çok çocuk kendini bilincindeyiz.

Birçok egzama hastaları için, evcil hayvan ve hayvan tüyü sorunlara neden ve deriyi tahriş edebilir. Çocuğunuzun egzama bunlar tarafından ağırlaştırılmış ise, onların arkadaşları hayvanları ile yakın teması önlemek için bunları söylüyorum. Eğer bir evcil hayvan almayı düşünüyorsanız eğer Ve tabii ki, biraz araştırma yapmak ve hiddet ücretsiz bir evcil hayvan seçmek.

Günlük nemlendirici hakkında onlarla konuşun. Kuru cilt de sorunu şiddetlendirir. Doktorunuz belirli bir nemlendirici krem ​​tavsiye varsa, o kullanmalısınız. Aksi takdirde, eczacı konuşun veya kendi araştırma yapmak ve sizin için uygun bir nemlendirici seçin.

Kısa bir banyo veya duş alın ve yumuşak ve hiçbir kokuları içeren iyi bir nemlendirici sabun kullanın. Sabun eklenen bazı parfümler hassas cildi tahriş edebilir. Ve kuruturken, pat egzama bir havlu ile iyice ovalayın asla alanlarda kuru etkiledi.

Eğer yemek yemek farkında olun. Bazı gıdalar egzama alevlenmelere neden olabilir. Ciddi bir salgın riskini azaltmak için kaçınılmalıdır gıda bilin.

Çocuğunuzla birlikte yukarıda egzama ile ilgili konularda tartışarak, bunları daha kolay hastalık ile başa çıkmak için yardımcı olabilir.

Çocuklarda Egzama

Egzama bir çocuk için çıldırtıcı bir hastalıktır. Birçok çocuk için, sürekli kaşıntı olabilir ve kazımak için dayanılmaz dürtü olduğunu. Ve kaşıma hastalığın daha da kötüleştirebilir. Ciddi çocukluk egzaması olan çocuklar için bir kısır döngüdür.

Bir çocuk büyüdükçe, onlar hastalık hakkında sormak ve sorularınız olabilir. 'Hastalığı gidecek zaman' Bir sık ​​soru. Bir ebeveyn olarak, çocuğunuzun acı ve soruları cevaplamak için sert tezleri soran görünce yürek olmasıdır.

Ve ne yazık ki, bu soruya kolay bir cevap yoktur. Bazı durumlarda, çocuklar ilk gençlik yıllarında çocukluk egzama büyümek ve diğer durumlarda, onlar hayatları boyunca hastalığı ile yaşayacaktır. Çocuğunuzun hastalığı gelecekte nasıl gelişeceğini bilmek yolu yoktur.

Doktorunuzun size verdiği bilgilere ek olarak, rahatsızlık en aza indirmek için hastalık ve teknikleri tedavisi için ek yöntemler konusunda çocuğunuzla birlikte tartışmak başka ayrıntı vardır. Hastalık ve uygun cilt bakımı önemini çocuğunuzun eğitmek için bir fırsat olarak kullanın.
 

Sample text

Sample Text